TÜK Lastefond otsustas toetada liigesehaigete laste ravivõimlemist Aura Veekeskuses kuni 2013. aasta maikuuni kuni 4500 euroga ning Tudulinna asenduskodu MTÜ Maria ja lapsed jätkuprojekti “Päikesekiired meie laste silmis” kuni 2013. aasta juunini kuni 6062 euroga. Kokku toetab fond kaht suurprojekti 10 562 euroga, millest 2100 eurot laekus eraannetajalt Teet Margnalt.

“Olen ikka teinud erinevaid väiksemaid pistelisi ja püsiannetusi, kuid tundsin soovi rohkem aidata – natukene tuntavama summaga. Kunagi võeti minuga TÜK Lastefondist ühendust, et joonistaksin Lastekliinikusse lastele pildi heade soovidega. Siis jäigi mulle TÜK Lastefond silma ja ma otsustasin, et mingil hetkel püüan seda fondi toetada millegi enamaga kui üks joonistus. Leidsin, et oma 40. sünnipäeva tähistamine annab mulle selleks väga hea võimaluse. Nii palusingi oma sõpradel mulle mitte tuua lilli ja kingitusi, vaid teha selle asemel annetus haigete laste aitamiseks. Mul on väga hea meel, et ma seda tegin! Tänan siinkohal kõiki oma sõpru, kes aitasid mul aidata,” räägib Margna.

TÜK Lastefondi tegevjuht Agnes Karlsoni sõnul on eraannetaja Teet Margna hea näide hoolivast ja teadlikust kodanikust, kes võimaluste kohaselt annab hea meelega ühiskonnale ka tagasi ning seda väga põhjalikku eeltööd tehes, uurides, kuhu täpselt ning millisel määral annetus läheb. Kogu fond tänab Teet Margnat kõigi abivajajate ja nende lähedaste nimel!