Homme, 14. novembril täitub TÜ Kliinikumi Lastefondil 15. tegutsemisaasta. Juubeli puhul annetavad valitud koostööpartnerid selle päeva müügi pealt osa Lastefondile.

Aktsioonis osalevad ettevõtted on lubanud annetada Lastefondi vahendusel haigete laste toetuseks kas 1,5% oma 14. novembri päevakäibest või 15% sel kuupäeval müüdud kindla tootegrupi müügitulust või päevakäibest.

protsendipaev_740x517

Homme tasub heategevuse nimel külastada Tartus kohvikut Werner (15% lahtiste trühvlite päevakäibest), Ränduri pubi (1,5% päevakäibest), restoran-lounge`i Polpo (1,5% päevakäibest), hotelli Pallas (1,5% päevakäibest) ja hotelli London (1,5% päevakäibest); Tallinnas Gustav Cafe`d (1,5% päevakäibest) jaCafé Boulevardi (15% kohvijookide müügitulust 14.-18.11.15) ning Südameapteeke (15% Köh-Köh köhasiirupi müügitulust), Koduekstra kaupluseid (15% teeküünalde komplektide (100 tk) päevakäibest) ja Coffee In-i müügipunkte (1,5% päevakäibest) Üle Eesti.

Hotellide London ja Pallas ning restoran Polpo juhatuse esimees Verni Loodmaa leiab, et Lastefondi näol on tegemist väga tähelepanuväärse heategevusorganisatsiooniga, mistõttu tuli otsus fondi sünnipäevakampaanias kaasa lüüa ning osa ettevõtetete tulust fondile annetada väga kergelt. “Tunnustan ja hindan kõrgelt selle ettevõtmise ellukutsujaid, samuti kaasalööjaid. Mul on hea meel tõdeda, et Eesti ettevõtjate seas on toredaid inimesi, kes on valmis heategevusse panustama – see on märk tugevast ja ja hoolivast ühiskonnast,” sõnab ta.

Külasta Sinagi 14. novembril neid ettevõtteid, et aidata abivajavaid lapsi! Kui Sul see võimalus aga puudub, kuid sooviksid siiski Lastefondi vahendusel haigeid lapsi toetada, saad Sa teha ülekande SA Tartu Ülikooli Kliinikumi Lastefondi annetuskontodele:
Swedbank IBAN EE682200221015828742
SEB IBAN EE261010220014910011
Danske IBAN EE403300334408530000
Nordea IBAN EE791700017000285384
LHV IBAN EE527700771000610813.

Tartu Ülikooli Kliinikumi Lastefond on üks vanimaid ja suuremaid üle-eestilisi heategevusorganisatsioone, mis tähistab 14. novembril oma 15. juubelit. Fond on oma tegutsemisaja jooksul annetajate abiga toetanud erinevatele haiglatele seadmete soetamist ning sadu eriravi või -hooldust vajavaid lapsi ja nende peresid kokku 2,8 miljoni euroga. Lastefondi vahendusel on võimalik haigeid lapsi aidata hakates püsiannetajaks aadressil https://www.lastefond.ee/annetajale/pusiannetus.