Radisson Blu Hotel Olümpia andis TÜ Kliinikumi Lastefondile üle heategevuskampaaniaga kogutud 1617,10 eurose annetussumma, millega toetati sügavalt enneaegsena sündinud ning raske haiguse läbi teinud Kevinit vajalike tegevusteraapiate rahastamisel.

Maikuu algusest juuni lõpuni toimunud kampaania käigus annetas kohvik koostöös Paulig Eestiga igalt ostetud kohvijoogilt 10 senti Lastefondile. Lisaks poetasid Cafe Boulevardi head kliendid mitmesaja euro väärtuses sularaha ka Lastefondi annetuskasti, mille tulemusel kogunes Kevini aitamiseks kokku rohkem kui 1600 eurot.

Mõistagi oli annetust vastu võtmas ka pisike päevakangelane Kevin ise, kes sel ajal, kui tema tubli ja vapper ema Jaanika rääkis kohalolijatele imetillukesena sündinud ja raske haiguse läbi teinud Kevini tegemistest, ennast ema sülle mõnusalt magama sättis.

Tegemist oli osalejate järjekorras juba kuuenda Radisson Blu Hotel Olümpia, kohvik Cafè Boulevardi ja Pauligi heategevuskampaaniaga Lastefondi toetuseks: 2013. aastal koguti annetusi haruldase nahahaigusega Cassandrale, 2016. aasta esimeses pooles hambumushäirega Sten Oliverile ja teises pooles Angelmani sündroomiga Markusele ning 2017. aastal sügava puudega Veronikale. Möödunud aastal toetati haruldase Rett sündroomiga 7-aastast Ellyt.

Radisson Blu Hotel Olümpia meeskonnal on hea meel näha, et aastatepikkune meeldiv koostöö TÜ Kliinikumi Lastefondiga kenasti jätkub. “Oleme tänulikud võimaluse eest toetada väikese Kevini arengut ning juhtida seeläbi tähelepanu ka teistele abivajavatele lastele ja nende peredele. Aitäh kõigile, kes antud kampaanias osalesid!” ütles hotelli toitlustuse ja konverentside juht Lauri Rool ja avaldas lootust, et koostöö jätkub veel pikalt.

Lastefondi toetusjuht Eveli Ilves ja strateegiajuht Siiri Ottender-Paasma tänasid häid partnereid Radisson Blu Hotel Olümpiat, hotelli kohvikut Cafè Boulevardi ja Paulig Eestit, kellel leidub jätkuvalt tahet aidata endast nõrgemaid ning juhtida sellele ka oma klientide tähelepanu. “Kogutud annetussumma on suureks toeks Kevini ja tema pere abistamisel. Laps saab tänu headele annetajatele käia nädalas mitu korda erinevates teraapiates, mis on tema arengu seisukohalt määrava tähtsusega,” tõi toetusjuht Eveli Ilves välja.

SA TÜ Kliinikumi Lastefond on üks vanimaid ja suuremaid üle-eestilisi lastehaiglate juures tegutsevaid heategevusorganisatsioone, mis on alates 2000. aastast annetajate abiga toetanud erinevatele haiglatele seadmete soetamist ning eriravi või -hooldust vajavaid lapsi ja nende peresid kokku ligikaudu nelja ja poole miljoni euroga. Lastefondi vahendusel on võimalik haigeid lapsi aidata hakates püsiannetajaks aadressil https://www.lastefond.ee/pusiannetus/vormista-pusiannetus/. Toetuse taotlemiseks või abivajajatest teada andmiseks palume kirjutada e-mailile info@lastefond.ee.

Fotol: Radisson Blu Hotel Olümpia tellimuskeskuse juht Krista Ert, väike Kevin ema Jaanikaga, Cafe Boulevardi juht Moonika Treier, Radisson Blu Hotel Olümpia toitlustuse ja konverentside juht Lauri Rool ja TÜK Lastefondi strateegiajuht Siiri Ottender-Paasma ning toetusjuht Eveli Ilves.