Olen olnud paar kuud Eliise kampaania projektijuht. Pisikesele olen kaasa elanud alates 2011. aasta aprillist, kui sattusin vaatama saadet „Puutepunkt“. 27. jaanuaril sai Eliise seitsmeaastaseks. Pärast lühikest tutvust Eliise emaga saabus mulle kiiresti kutse tulla Vändrasse seda päeva koos Eliisele tähtsate inimestega tähistama. Alguses tekkis ikka küsimus, et kuidas, ma ei ole ju pereliige, aga mind koheldii kohe kindlasti nagu ma seda oleksin. Laupäeva hommikul alustasin pika sõitu Eliise koju. Peatuskohta jõudes tutvusin Eliisega. Ütlen ausalt, et ta on veelgi väiksem kui piltide peal.

Hiljem liitusid meiega Eliise lähedased ning kogu päev oli jumalik. Sellest kujunes üle pika aja parim nädalavahetus! Eliisega koos olles nägin tema igapäevast elu. Näiteks seda, kuidas perfuuser töötab: kui Eliisel ei ole piisavalt süüa, hakkab see karjuma. Lisaks nägin, kui palju ravimeid peab nii pisike laps saama. Ma ei oska vist sõnadesse pannagi, kuidas Eliise oma päevi veedab ja kui õnnelik ma olen, et sain ühe ideaalse päeva väikse beebiga veeta ning veel sünnipäeva tähistada.

Eliise vajaduste ja eluga saab tutvuda – https://www.lastefond.ee/lastefondist/kaimasolevad-projektid/kampaaniad/aitame-eliiset

Evelin