SA Tartu Ülikooli Kliinikumi Lastefond koostöös SA Tartu Ülikooli Kliinikumi Psühhiaatriakliinikuga kutsuvad Teid osa võtma tasuta teabepäevadest Vaimne tervis – väärtus meie kõigi jaoks.

Esimene teabepäev toimub 25.04.2012. a. kell 11.00-15.00, kus käsitletakse pere olukorra mõju lapse toimetulekule ja võimalusi lapse abistamiseks. Arutelu viivad läbi lastepsühhiaatrid Anu Susi ja Inna Lindre, lapsepsühholoog Katrin Pruulmann ja sotsiaaltöötaja Kairi Nool.

Teine teabepäev toimub 15.05.2012. a. kell 11.00-15.00, kus käsitletakse käitumisprobleeme lastel lastepsühhiaatri pilgu läbi ja võimalusi lapse abistamiseks, kui sobimatu käitumine tuleneb psüühikahäiretest. Arutelu viivad läbi lastepsühhiaatrid Inna Lindre ja Aime Meos, lapsepsühholoog Margit Koolmeister ja sotsiaaltöötaja Kairi Nool.

Mõlemal teabepäeval viiakse läbi ka arutelu/grupitöö, kus arutatakse probleemolukordi ning leitakse nendele lahendusi. Lisaks toimub ka küsimuste ja vastuste osa.

Teabepäevad toimuvad SA TÜK Psühhiaatriakliinikus (Raja 31, Tartu). Antud teabepäeva sihtgrupiks on Lõuna- Eesti pedagoogid, sotsiaaltöötajad, sotsiaalpedagoogid ja asenduskodude kasvatajad.

Teabepäevale on vajalik eelnev registreerumine aadressil:

http://www.eformular.com/lastefond/psyhhiaatriakliinikuteabep2ev.html
Ühe teabepäeva osalejate piirarvuks on 40 inimest. Kui ühel teabepäeval osalejate arv on täis, siis lähete automaatselt ootelisti. Koha vabanemisel teavitatakse Teid sellest e-maili teel.

Lisainfo: aneth@lastefond.ee või ave@lastefond.ee.