Maikuu jooksul osalevad Lastefondi vabatahtlikud koos maskott Mõmmikuga erinevatel Harjumaa laatadel, kus tutvustatakse fondi tegevust ning püsiannetuskampaaniat, kogutakse annetusi ning müüakse heategevuslikke meeneid.

Kohal ollakse 4. mail Loo Päeval, 10. mail Kosel toimuval “Kose kutsub külla” laadal ning 17. mail Saku kevadlaadal.

Fondi laadaletilt saab endale soetada meie vabatahtlike poolt valmistatud kinkekotte ning kõrvarõngaid, samuti on soovijatel võimalus end koos Lastefondi maskott Mõmmikuga fotole jäädvustada. Vabatahtlikud koguvad kontakte, et pildimaterjal õige inimeseni jõuaks ning tutvustavad püsiannetuskampaaniat ja fondi tegevust lähemalt. Loomulikult on kõigil headel inimestel võimalik teha ühekordne annetus Lastefondi annetuskasti. Kogu laatadel kogunenud annetustulu läheb puuetega laste hoiukodude toetuseks.

TÜ Kliinikumi Lastefond on üks vanimaid ja suuremaid üle-eestilisi heategevusorganisatsioone, mis on alates 2000. aastast annetajate abiga toetanud erinevatele haiglatele seadmete soetamist ning sadu eriravi või -hooldust vajavaid lapsi ja nende peresid kokku rohkem kui pooleteise miljoni euroga.