Laupäeval, 10. detsembril, toimus Tallinnas kohvikus Roheline Tuba meeleolukas Lastefondi motivatsiooniüritus. Tegemist oli Tallinna fondiliste poolt korraldatud esimese taolise üritusega. Selle avas kohvik Roheline Tuba perenaine Anne, kes tegi kohaletulnutele ülevaate enda missioonist elus, tervislikust toitumisest, tervendamisest ja oma maailmavaatest.

Pärast kosutavat suppi esines Haapsalu Neuroloogilise Rehabilitatsionikeskuse juhatuse esimees Priit Eelmäe, kes rääkis lähemalt Lastefondi ja HNRK koostöös 1. jaanuarilalgavast kampaaniast, millega kogume annetusi kõnnianalüüsi tegemiseks 5-17-aastastele lastele. Kõnnianalüüsi tegemiseks vajalik labor, mis valmis “Jõulutunneli” abiga, on HNRK-s olemas..Priit Eelmäe soovitas meil tutvuda materjalidega, mis annavad parema ülevaate, kuidas kõnnianalüüsi tehakse. Materjalid – seal on ka link saatele „Puutepunkt“, kus tutuvustatakse kõnnilaborit ja kõnniananlüüsi tegemist. Tutvuge kindlasti materjalidega!

Ürituse lõpetas tublide fondiliste tänamine ja Tallinna uute vabatahtlike välja kuulutamine.

Lastefondi Tallinna uued vabatahtlikud on

  • Anne-Liis Sirol
  • Kairit Vill
  • Kristiina Pundi

Palju õnne!

Lastefondi tegevjuht Küllike andis üle tänukirjad tublidele Tallinna fondilistele, kes sel poolaastal kõige rohkem fondi tegevusse Tallinnas on panustanud. Tänukirjad said Helerin, Maris, Anne-Liis, Kairit, Kristiina ja Kätlin T. Tallinna fondilised said kätte ka uue templi!

Kohtumiseni järgmisel Lastefondi Tallinna ja Tartu ühisel motivatsiooniüritusel Tartus!
Kätlin T.